top of page
web-hero2-vihreä-nummi.jpg

Apteekin henkilökunta

Mankkaan OMA Apteekissa työskentelee korkeasti koulutettu henkilökunta. Reseptilääkkeiden toimituksesta vastaavat Valviran laillistamat farmaseutit ja proviisorit.

Apteekissa työskentelee myös teknisiä apteekkiapulaisia ja lääketeknikoita.

Palvelua ja asiantuntemusta

ryhmakuva-apteekki.jpg

Mukavaa asiointia

Mankkaan OMA Apteekin viihtyisissä ja väljissä tiloissa on mukava asioida. Olemme panostaneet reseptiasiakkaiden yksityiseen asiointiin. Odotustilaan on varattu istuimia. Tervetuloa palveltavaksi!

Hyödyllistä tietoa

Kelan lääkehaku

Voit tarkistaa onko lääkkeesi Kela-korvattava

Lääkkeiden hintalautakunta

usein kysytyt kysymykset lääkkeiden hinnasta

Omakanta kansalaisille


Duodecimin Käypä hoito –suositusten potilasversiot


 

Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimea


Apteekkariliitto


beige-kivitausta-light.jpg
web-marja-rupponen-apteekkari.jpg

Apteekkari ja apteekin visio

Mankkaan OMA Apteekki (Espoon 12. apteekin apteekkilupa) on Fimean 10.8.2022 tekemällä päätöksellä myönnetty proviisori Marja Rupposelle.

  
Marjalla on ollut haaveena jo pitkään saada oma apteekki. Ennen nyt perustettua Mankkaan OMA Apteekkia Marja on työskennellyt avo- ja sairaala-apteekeissa proviisorina, lääketeollisuudessa markkinoinnissa ja viimeiset 20 vuotta STM:ssä lääkkeiden hintalautakunnassa yliproviisorina.

 

”Odotan innolla työelämäni kolmatta osiota. Lääkkeet ja lääkehoito ovat kiinnostuneet minua aina. Ja nyt saan soveltaa käytännössä Hilassa (lääkkeiden hintalautakunnassa) saamiani oppeja ja hyväksikäyttää laajaa asiantuntijaverkostoani. Pidän valtavasti asiakaspalvelusta ja jokainen avun saanut ja opastettu asiakas on minulle ykköspäämäärä. Kasvokkaiset kontaktit voittavat aina virtuaalitapaamiset. ",  Marja sanoo. 

 

"Lääkkeiden kustannukset ovat meille kaikille niin yksittäisille kansalaisille kuin yhteiskunnalle tärkeä asia, ja lääkelain mukainen hintaneuvonta on yksi apteekkilaisten perustehtävistä. Mutta tärkeimpänä päämääränäni on, että apteekissa asioidessaan asiakas saa hintaneuvonnan lisäksi tiedon lääkkeen oikea-aikaisesta ja turvallisesta käytöstä. Lisäksi on myös tärkeää, että apteekkilainen tunnistaa milloin lääkettä ei välttämättä tarvita tai, että milloin potilaan olisi hyvä mennä lääkäriin.”

Contact

Kysy lisää tai anna palautetta

Kiitos viestistäsi!
bottom of page